begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

Treningsleir 8-10 september 2017

Velkommen til treningsleir helgen 8-10 september. Overnatting blir i speiderhytta «Totembu» på Lauvås. Det blir masse forskjellige aktiviteteter. Innbydelsen finner du her: Innbydelse

Den o-tekniske delen av oppleggene vil foregå på Eltravåg og Lauvås kartene, og oppleggene vil være tilpasset alle nivåer – både i forhold til lengde og vanskelighetsgrad. Har du ikke anledning til å være med hele helgen går det greit også. Se valg i påmeldingen.

Påmelding til treningsleir: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2146

Velkommen

Bilder fra leiren finner du her: http://o-klubb.no/phpAlbum/main.php?cmd=album&var1=2017-09-treningsleir/

De som kommer lørdag møter ved søravatnet (Eltervågkartet) ca kl 10.00. Sted er vist på google kartlenke i innbydelsen. De som kommer til 2. økt og parkerer i Lauvåsvågen kan bruke kartet under til å komme til hytta. Det er ca 1,5 km langs sti (fuktig endel steder).

Lørdagens topptur kan du om du ikke rekker leiren laste ned her: Topptur Lauvås. Postene vil stå ute en god stund.