begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

Utøvermøte -foreldremøte torsdag 18. mai kl 18:30

img_0044Noen bilder fra kvelden i bildearkivet: Bilder

Neste torsdag har vi et utøvermøte også med foreldre hvor vi spiser Pizza, blir orienterte om bla. hovedløpet og landsleiren, O-skole i sommer og vi vil svært gjerne ha tilbakemeldinger -ønsker, ris, ros og forslag til treningene.

Siden vi skal bestille pizza ønsker vi påmedling til dette på eventor (klubbaktiviteter): http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2069  (Du må være pålogget i eventor)

Viktig med påmelding også slik at vi kan bestille stort nok lokale. Påmeldingsfristen er satt kl 15.00 samme dag, men vi må bestille lokaler tidligere enn dette så vær så tidlig som mulig med påmeldingen!

Dersom det er stemning kan vi vise hvordan du kan utnytte RouteGadget til løpsanalyse, muligheter i eventor, o-wiki.

Dette blir i iPark som er rett over vegen fra der vi samles til treningene. Kommer du litt for seint vil vi henge opp lapp med telefonnummer på døren til resepsjonen.