begynne
eventor
eventor

Grasrotandelen

Husk å registrere Stavanger Orienteringsklubb som mottaker av din andel når du tipper. Skriv ut strekkoden og ta med neste gang du skal levere lotto eller tippekupongen. Strekkoden laster du ned her: Grasrotandelen

O-kalender

Loading...

Abonner på o-klubb.no via epost

Oppgi din epost-adresse for å motta varsler om nye innlegg via epost. Dette går via wordpress.org så du får bekreftelses e-post på engelsk du må bekrefte.


tTiMe

Lagskonkuranse og ungdomsstafett tirsdag 9. mai

Førstkommende tirsdag er det lagskonkuranse for de yngre og ungdomsstafett for de eldre barn og ungdommer i Kleppeloen – det er også individuelle løyper for de enda eldre.

I lagskonkuransen løper alle på laget sammen, finner poster i felleskap og løser oppgavene på aktivitetsposter undervegs. Ta gjerne med noen som ikke er kjent med orientering fra før på dette.

I ungdomsstafetten er det 3 etapper med fellestart på alle 3 etapper uten gafling. Det er derfor mulig å henge med selv om du ikke er den beste på orienteringen. (Det er også mulig å løpe 2 på samme etappe.)

Kjekt om vi klarer stille med flere lag -både på Lagskonkuransen og i ungdomsstafetten.

Meld deg på i eventor, du trenger ikke tenke på lagsoppsett – legg deg bare inn på et lag eller opprett et nytt så kan vi justere lagene slik at alle får være med -eventuelt låne løpere fra andre klubber.

Eventorlenke for lagskonkuranse og Ungdomsstafett: http://eventor.orientering.no/Events/Show/8440

Her finner du også innbydelsen.

(Det er separat påmelding til individuelle klasser: http://eventor.orientering.no/Events/Show/8439 )